Spring naar inhoud

Idee!

Een dagje weg ging ’t niet worden vandaag, met storm Ellen die deze zo grauwe dag op haar grondvesten laat schudden. Maar Ikea is altijd een goed idee. Niet om iets te kopen. Maar gewoon, om niet al te duur maar toch lekker te lunchen. En (mijn favoriet), om een leuk woonkamertje uit te zoeken en daar dan gewoon op de bank te gaan zitten met een boek of mijn mobiel. Of aan de bar van een hip kookeiland dagboek te gaan zitten schrijven. Of gewoon wat wooninspiratie opdoen. Zo wordt het toch nog een klein uitje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij