Spring naar inhoud

Grauwe troost

Met Ciara, Dennis en al die andere stormen is februari tot nu toe wel een troosteloze verwaaide en verregende maand. Ik moet dus extra goed zoeken naar klein geluk in mijn dagen, om te voorkomen dat ik een verzuurde klaaggeest word. En hoe hard het dan ook moeite kost om mezelf naar buiten te slepen en actief te houden, het werkt toch elke keer wel weer. Want dan kom je lieflijke lentebloemetjes tegen. Prachtig, zo klein en subtiel, bijna onopvallend en als je dan van dichtbij kijkt zo gedetailleerd. Een waar kunstwerkje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij