Spring naar inhoud

Wollig gekleurd

Vandaag bezocht ik voor het eerst de wolwinkel van Dordrecht. Een wirwar van smalle gangpaden met volle kasten vol bollen wol in alle kleuren van de regenboog. Boeken vol brei en haakinspiratie, een houten tafel waaraan je even kunt bladeren en twee heerlijk wollige dames die met passie helpen zoeken naar precies de juiste combi van materiaal en kleur. Wat een heerlijkheid. Ik gin er helemaal vrolijk weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij