Spring naar inhoud

Sprookje

Jaaa jaaa jaaa! Het eerste frisse groen dat zich dapper buiten de knoppen waagt om de lente te begroeten. Met het zonlicht erop schenen ze prachtig door, het is een beetje sprookjesachtig. Met een klein geluksgevoel loop ik door, in mijn hoofd nog de prachtige dichtregel van Jan Eijkelboom die ik net hiervoor in in de tunnel tegenkwam maar niet mooi op de foto kon vangen:

Een meeuw wentelt staat stil lijkt dan te wankelen maar heeft geen verleden, geen toekomst, dus aarzelt hij niet.

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij