Spring naar inhoud

Hoopvol geel

Hoe goed ik ook probeer om te gaan met de kale soms grauwe winter, mijn hart springt op bij elk eerste signaal van het voorjaar. Gele narcissen zingen in koor van de komende lente. De eerste knoppen geven blijk van nieuw leven. Het is hoopvol. Al blijft het waarschijnlijk nog wel een maandje koud en grauw, het einde is in zicht. Op naar een vrolijk voorjaar vol kleur en zon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij