Spring naar inhoud

Mooie plaatjes

Ik hou van Flow magazine. Toffe verhalen, een creatieve sfeer en prachtige platen die ik graag uitknip en gebruik voor enveloppen of ter decoratie in mijn dagboek. Een ochtendje rustig Flows doorbladeren is echt heerlijk. Beetje lezen, beetje knippen en plakken.. Het ontspant en laat me genieten. Vandaag kwamen twee schatjes het nog eens extra fijn maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij