Spring naar inhoud

Mooie plaatjes

Ik hou van Flow magazine. Toffe verhalen, een creatieve sfeer en prachtige platen die ik graag uitknip en gebruik voor enveloppen of ter decoratie in mijn dagboek. Een ochtendje rustig Flows doorbladeren is echt heerlijk. Beetje lezen, beetje knippen en plakken.. Het ontspant en laat me genieten. Vandaag kwamen twee schatjes het nog eens extra fijn maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij