Spring naar inhoud

Het gevoel dat ik leef!

De waterbus is een mooi iets. Slim, snel, fiets gratis mee en nog tof om naar de omgeving te kijken ook. Ik ga graag aan de reling staan om de wind te voelen, de golven te zien ontstaan als de boot steeds harder optrekt. De miezer op mijn gezicht, de stormige wind door mijn haren, ah ja, gevoel dat ik leef!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij