Spring naar inhoud

Lievelingen

IMG_0301

Amira zoekt regelmatig fotogenieke plekjes uit om te gaan liggen. Kom je aanlopen door de lange gang, kijkt ze je met haar mooie snoetje recht aan, bovenop de bank, haar vacht schril in contrast met de knalgele muur en complementair aan de bruine bank. Wat is ze toch een beauty. Gauw even een plaatje geschoten voor ik naar mijn werk vertrok. (En precies zo vind ik Abel soms in de meest hilarische houdingen op de meest onverwachte plekken, net zo fotogeniek maar dan anders.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij