Spring naar inhoud

Ciara’s lichtshow

De storm Ciara bracht wat onverwachte wendingen in onze agenda mee, een hoop wind, heftige hagel. Ook vandaag is het nog ruig winderig weer. En terwijl ik om me heen mensen zuchtend tegen de wind in zie fietsen, stop ik en kijk met ontzag en verwondering naar de lucht. Want de storm brengt nog wat anders. Het is net of Ciara even haar artistieke kunsten wilde vertonen. Al dagen op rij zijn er zulke prachtige wolkenluchten vol drama en contrast. Fantastisch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij