Spring naar inhoud

Het leven is een feest…

…maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Dus dat neem ik dan maar extra letterlijk. Met m’n nieuwe aquarelpotloden lekker aan een ijsjesslimger begonnen. Natuurlijk wel weer te laat begonnen om ze op mijn verjaardag zelf te kunnen ophangen, maar dan liggen ze vast klaar voor de volgende gelegenheid. Of gewoon, voor een zomerse dag waarop ik me feestelijk voel. Want voor waterijsjes is het altijd wel tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij