Spring naar inhoud

Bakkersbui

Bakken en koken zijn twee dingen waar ik enorm van geniet. Hoe tomaat en paprika samen met bepaalde kruiden en een specifieke manier van bereiden zo’n nieuwe lekkere combinatie kunnen maken. Of hoe bloem en suiker en stukjes chocolade samen een plakkerig deeg vormen en dan als koekjes uit de oven komen. Het creëren, iets nieuws maken, het is zo leuk om te doen. En alles wat je zelf maakt smaakt lekkerder, al is het alleen maar omdat je er zoveel liefde en aandacht in hebt gestopt. Koken doe ik regelmatig, want eten moet je iedere dag en het kan heel gezond. Bakken doe ik bijna nooit, want alles wat je maakt wil je opeten en ik laat liever niet wekelijks zoveel zoets door mijn slokdarm naar binnen gaan. Maar nu is bijna feest want dit weekend word ik 27 jaar. Dus eindelijk weer eens een goede reden om zoetigheid te bakken, en genoeg mensen om het mee te delen. Twee taarten, maar als voorproefje deze superlekkere chocolate chipcookies. Noms!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij