Spring naar inhoud

Groeispurt

Dit is een stekje wat ik als bedankje mee naar huis kreeg op de bruiloft van een vriendin. Het stekje was ongeveer tien centimeter lang, had ongeveer 6 blaadjes en zat in een potje wat ongeveer een derde zo groot was als het huidige potje. In iets meer dan zeven maanden is hij enthousiast gegroeid tot deze wilderige hangplant. Ik word er elke dag weer blij van. Door de prachtige tekening op de blaadjes, door de mooie terracotta kleur van de pot, door hoe hij het rekje opfleurt. Maar nog wel het meest omdat hij me herinnert aan een vriendschap, een een mooie bruiloft waar ik bij mocht zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij