Spring naar inhoud

Halleluja ik leef

De dagen worden al echt weer langer. Vandaag kreeg ik als traktatie na werk een prachtige zonsondergang weg naar huis. Ik had besloten over de begraafplaats te wandelen en misschien wel juist daarom kon ik er nog meer van genieten dan anders. Omdat ik me er zo sterk van bewust was dat ik leef en wat een voorrecht dat is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij