Spring naar inhoud

Veel om dankbaar voor te zijn

Vandaag waren er zoveel dingen om dankbaar voor te zijn en blij van te worden. Zoals de rustige ochtend op werk die goed van pas kwam door een slechte nacht met weinig slaap. Of het mooie pakketje van Ninamaakt in de brievenbus met een geïllustreerd postertje waar ik helemaal vrolijk van word. Lekker spelen met onze lieve katten waardoor ik de tijd vergat. Een onverwachtse brief in de brievenbus waardoor ik weer lekker wat te lezen had. De zon die scheen waardoor de lente zo lekker in de lucht hangt en alles zoveel vrolijker oogt. Het fotomoment was er één van gelukzaligheid. Met de katten elkaar wassend naast me op het kleed een brief lezen in de zon. Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij