Spring naar inhoud

Winterblij

Winter is niet zo mijn ding. Nu we januari bijna hebben gehad en ik zo nu en dan al de vogels over de lente heb horen zingen, begin ik de mistige grauwe dagen wel zat te worden. Dus extra zaak om extra te genieten van echt winterse dingen. Zoals warme chocolademelk met slagroom (en als het kan marshmallows🥰), dikke gebreide sjaals en kopjes thee bij de verwarming. De lente komt vanzelf, en als je niet gaat zitten wachten, duurt het gevoelsmatig minder lang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij