Spring naar inhoud

Smikkelen

Sinds ik mijn eigen keuken heb, heb ik ontdekt hoe leuk koken eigenlijk is. Allerlei ingrediënten die volgens een heel mindful en gestructureerd proces iets ontzettend lekkers worden. Als ik tijd heb, probeer ik graag nieuwe recepten uit. Een bijkomende hobby is daardoor ook het doorbladeren van kookboeken. Gebrek aan ruimte en geld zorgen ervoor dat ik nooit een kookboek zelf koop, maar als het even kan blader ik bij anderen (even gauw) wat boeken door. Een fotootje van interessante recepten gaat mee naar huis (daardoor is mijn voorraad inmiddels wel te groot om in een jaar te maken maarja, hihi). De simpele geneugten des levens zijn toch echt de beste bronnen van geluk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij