Spring naar inhoud

Smikkelen

Sinds ik mijn eigen keuken heb, heb ik ontdekt hoe leuk koken eigenlijk is. Allerlei ingrediënten die volgens een heel mindful en gestructureerd proces iets ontzettend lekkers worden. Als ik tijd heb, probeer ik graag nieuwe recepten uit. Een bijkomende hobby is daardoor ook het doorbladeren van kookboeken. Gebrek aan ruimte en geld zorgen ervoor dat ik nooit een kookboek zelf koop, maar als het even kan blader ik bij anderen (even gauw) wat boeken door. Een fotootje van interessante recepten gaat mee naar huis (daardoor is mijn voorraad inmiddels wel te groot om in een jaar te maken maarja, hihi). De simpele geneugten des levens zijn toch echt de beste bronnen van geluk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij