Spring naar inhoud

Bloei

Zondagochtend. Rustig opstarten, beschuitje en wat thee, de zon in huis.✨ De katten drentelen wat om ons heen en we genieten enorm van de rust in huis. De zon valt precies zo mooi op de bloemen die op tafel staan. Het maakt me soms even sprakeloos hoe mooi de kleuren van de natuur zijn. Zo zacht roze met een paar subtiele penseelstreekjes hardroze. Het kleurverloop, de transparantie door de zon. Prachtig. En nog bijzonder wordt het als je bedenkt dat deze bloemen uit een boeket over zijn die we tijdens de jaarwisseling kregen. 19 dagen staan ze al en nog steeds fris, fel en rechtop. Wauw! 🙌

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij