Spring naar inhoud

Bloei

Zondagochtend. Rustig opstarten, beschuitje en wat thee, de zon in huis.✨ De katten drentelen wat om ons heen en we genieten enorm van de rust in huis. De zon valt precies zo mooi op de bloemen die op tafel staan. Het maakt me soms even sprakeloos hoe mooi de kleuren van de natuur zijn. Zo zacht roze met een paar subtiele penseelstreekjes hardroze. Het kleurverloop, de transparantie door de zon. Prachtig. En nog bijzonder wordt het als je bedenkt dat deze bloemen uit een boeket over zijn die we tijdens de jaarwisseling kregen. 19 dagen staan ze al en nog steeds fris, fel en rechtop. Wauw! 🙌

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij