Spring naar inhoud

Lievelings

De bieb. De plek waar ik al zeker tien jaar regelmatig kom om te lezen, studeren, mensenkijken, koffie drinken, opladen, nadenken en mijmeren. De plek die ik lang als mijn tweede thuis beschouwde, waar ik iedere vrije vrijdagochtend tijd voor mezelf nam met mijn favoriete tijdschriften en soms chocolademelk kreeg aangeboden door de Turkse meneer die daar ook iedere vrijgochtend zat. De laatste jaren wordt de bieb steeds hipper, met mooie fauteuils, een leescafé en (zo ontdekte ik vandaag) een levensgroot schaakspel. Zo leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij