Spring naar inhoud

Me gusta mucho

Ik geniet enorm van Spaans leren. Ik geniet ook enorm van creatief bezig zijn. Met mijn nieuwe projectje teken of schilder ik woorden die ik nieuw heb geleerd in het Spaans. Een mooie manier om nieuwe materialen uit te proberen (zoals ecolinestiften of aquarelpotloden), te oefenen met nieuwe objecten leren tekenen en op een speelse manier met Spaans bezig zijn. Me gusta mucho!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij