Spring naar inhoud

Goodbye past

De afgelopen weken was ik op maandagochtend steeds in de psychologenpraktijk van mijn pa te vinden, voor een speciaal project. Sommigen zullen me misschien voor gek verklaren, maar in de afgelopen periode heb ik (voor de tweede keer) een stapeltje oude dagboeken en bullet journals ingescand. Pagina voor pagina mijn herinneringen digitaliseren. De papieren versies zijn in de papiercontainer gegaan. Enerzijds om zo fysiek ruimte te maken voor andere dingen. Anderzijds om symbolisch het verleden (zowel het mooie als het minder fijne) los te laten zodat er meer ruimte in mijn hoofd en hart komt voor nieuwe ervaringen, dromen, waarden en doelen. Het is fijn om te doen, ik lach me soms een kriek om dingen die ik schreef of voel me trots bij de mooie tekeningen of quotes die langskomen. Maar bovenal geeft het een soort vrij gevoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij