Spring naar inhoud

Goodbye past

De afgelopen weken was ik op maandagochtend steeds in de psychologenpraktijk van mijn pa te vinden, voor een speciaal project. Sommigen zullen me misschien voor gek verklaren, maar in de afgelopen periode heb ik (voor de tweede keer) een stapeltje oude dagboeken en bullet journals ingescand. Pagina voor pagina mijn herinneringen digitaliseren. De papieren versies zijn in de papiercontainer gegaan. Enerzijds om zo fysiek ruimte te maken voor andere dingen. Anderzijds om symbolisch het verleden (zowel het mooie als het minder fijne) los te laten zodat er meer ruimte in mijn hoofd en hart komt voor nieuwe ervaringen, dromen, waarden en doelen. Het is fijn om te doen, ik lach me soms een kriek om dingen die ik schreef of voel me trots bij de mooie tekeningen of quotes die langskomen. Maar bovenal geeft het een soort vrij gevoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij