Spring naar inhoud

Zelf-expressie

Sinds gisteren zit ik weer op zangles! Klassiek zangles om precies te zijn. Het is heerlijk om weer beter te leren hoe mijn stem werkt, hoe ik het mooiste geluid kan produceren zonder teveel spanning en om mijn vocale grenzen te onderzoeken. Voor ik het wist zat mijn les er al weer op. Daarom nog even een stukje in mijn dagboek met een tekeningetje erbij, zodat ik er nog ietsjes langer van kan nagenieten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij