Spring naar inhoud

Hoi lieve Dordt

Zwijndrecht is over de brug goed aan te fietsen. Toch kies ik er vaak voor om de heenweg over de brug te gaan maar de terugweg per waterbus te doen. Gewoon, omdat het mooiste uitzicht op Dordrecht vanuit Zwijndrecht is en ik dan even op de rivier kan genieten van de scheve kerk en de klotsende golven. En omdat ik dan via de oude havens weer naar huis mag fietsen. Een klein cadeautje aan mezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij