Spring naar inhoud

Doe maar even niks

Ik heb mezelf voorgenomen om weer wat beter te letten op mijn energiebalans. Niet gedachteloos lange to-do-lijstjes afwerken met taken die ook best een dag of twee kunnen wachten, maar naar mijn lijf luisteren en eventjes gaan zitten als ik voel dat ik pauze kan gebruiken. Dus tussen een werkafspraak in de ochtend en mijn werk ’s middags door kruip ik nu lekker even drie kwartier onder m’n dekentje.

Het is net alsof Amira trots op me is. Ik lig nog geen minuut of ze komt languit bovenop me liggen en kroel zich knorrend tegen me aan. “kom, lig maar even” lijkt ze te zeggen, “doe maar even niks”. (Het helpt sowieso met langer blijven liggen.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij