Spring naar inhoud

Leuke geheimpjes

Ik hou van cadeautjes geven. Vooral als dat betekent dat ik mijn creativiteit kan gebruiken en mezelf uitdaag om het mooiste te maken wat ik kan. Sander wordt zaterdag 27 en krijgt van mij een heel speciaal cadeau: een ligconcert van Canto Ostinato. Dat valt alleen niet echt in te pakken in cadeaupapier dus leef ik me uit op een speciale cadeaukaart. Zo tof als het lukt zoals ik in gedachten had! Nu nog inkleuren en hij is supervet!

(Edit: ik upload deze blog pas als Sander zijn cadeau heeft gehad. Dit is het eindresultaat geworden!)

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij