Spring naar inhoud

Ontspan

Een prachtige zonovergoten dag. Ik moet voor het eerst ’s avonds werken en dat betekent een beetje de rem erop overdag om niet mijn kruit te verschieten. Amira en de zon geven het goede voorbeeld. Heerlijk hoe zij compleet ontspannen en vol overgave kan draaien, snurken en slapen in de warmte van de zon. Die bank ernaast staat straks in het zonnetje, dus dan is het mijn kans!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij