Spring naar inhoud

Hollands schoon

Zolang de winter nog zo zacht is als nu met temperaturen rond de 10 graden, is het regelmatig prima weer voor lange wandelingen in het Hollands schoon. Zoals de mooie wandeling over de Bloemendaalseweg vanuit Gouda en dan door de polder en over de winterdijk richting Waddinxveen. Voeg daaraan toe een lekker frisse wind om te voelen dat je leeft en een thermoskannetje thee voor op een bankje halverwege en het recept voor een topmiddag alleen is compleet!

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij