Spring naar inhoud

Uit m’n hoofd

Sporten is vaak een moetje. Om gezond te blijven. Energiek te blijven, niet te dik te worden. Maar sporten kan ook gewoon zo ontzettend fijn zijn. Even fysiek bezig zijn. Even gewoon drie keer tot vijftien tellen. Even voelen hoe sterk mijn lichaam is. En genieten van het feit dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Het haalt me uit mijn hoofd en brengt me weer in contact met mijn lijfelijke zelf. Meer in balans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij