Spring naar inhoud

Uit m’n hoofd

Sporten is vaak een moetje. Om gezond te blijven. Energiek te blijven, niet te dik te worden. Maar sporten kan ook gewoon zo ontzettend fijn zijn. Even fysiek bezig zijn. Even gewoon drie keer tot vijftien tellen. Even voelen hoe sterk mijn lichaam is. En genieten van het feit dat ik goed voor mijn lichaam zorg. Het haalt me uit mijn hoofd en brengt me weer in contact met mijn lijfelijke zelf. Meer in balans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij