Spring naar inhoud

Stilleven

Na alle sociale drukte (en voor de volgende tijdens de jaarwisseling) is het de perfecte timing voor bos, open velden en kilometers wandelen in Breda. Prachtige uitzichtpunten over vennetjes, stillevens zoals op de foto en bospaden met ruiters op bezwete paarden. Het is koud maar dikke sokken en handschoenen houden me warm. En de Chai Latte ter afsluiting – in een gezellig tentje met nog gezelliger gezelschap in het centrum – is heerlijk om mee op te warmen na onze fysieke activiteit. Heerlijk bijtanken zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij