Spring naar inhoud

Ik denk aan je

Ieder jaar probeer ik rond eind december wat kaarten of brieven te sturen naar mensen om me heen. En dan niet een standaard voorgedrukte kerstkaart met mijn naam erbij gekrabbeld maar een kort briefje met wat ik de ander graag wens voor het nieuwe jaar, of waar ik dankbaar voor ben als ik terugkijk naar het afgelopen jaar. Niet iedereen krijgt een kaart. Je hebt tenslotte nooit iedereen wat zinnigs te melden. Maar het proces – mooie kaartjes uitzoeken, schrijven, naar het postkantoor (want alle brievenbussen zijn al dicht vanwege vuurwerk) – vind ik vreugdevol. Zeker met een spinnende poes op schoot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij