Spring naar inhoud

Ik denk aan je

Ieder jaar probeer ik rond eind december wat kaarten of brieven te sturen naar mensen om me heen. En dan niet een standaard voorgedrukte kerstkaart met mijn naam erbij gekrabbeld maar een kort briefje met wat ik de ander graag wens voor het nieuwe jaar, of waar ik dankbaar voor ben als ik terugkijk naar het afgelopen jaar. Niet iedereen krijgt een kaart. Je hebt tenslotte nooit iedereen wat zinnigs te melden. Maar het proces – mooie kaartjes uitzoeken, schrijven, naar het postkantoor (want alle brievenbussen zijn al dicht vanwege vuurwerk) – vind ik vreugdevol. Zeker met een spinnende poes op schoot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij