Spring naar inhoud

Klassiek

Te midden van alle kerstcommercie en gemaakte gezelligheid ben ik altijd geneigd wat skeptisch te zijn over de feestdagen. Ik probeer er mijn weg in te vinden en vooral te voelen wat voor mij een goede manier is om het te vieren. Maar toch, skepsis of niet, komt er ook dit jaar weer dat moment dat ik mezelf op de bank terugvind met deze klassieker op het beeldscherm. En net als elk jaar huil ik bij dezelfde scènes, schiet ik onbedaarlijk in de lach en kruip ik weg van de bijna tastbare ongemakkelijkheid in sommige scènes. Om na de aftiteling nog helemaal in the mood een portie te zoenen en al dromend te gaan slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij