Spring naar inhoud

Gezondheid

Gezondheid is een breed begrip, afhankelijk van cultuur en taal, achtergrond en professie. Inspirerend vond ik de tentoonstelling “Helende Kracht” in het Volkenkundemuseum in Leiden. Even wegstappen van ons bekende westerse perspectief op gezondheid en geneeskunde en mijn blik verbreden door te kijken naar hoe gezondheid en genezing worden benaderd door andere culturen en spirituele stromingen. Het is bevrijdend om te voelen dat er meer bestaat dan wat wij in de westerse wereld voor waar aannemen. Dat alles met elkaar verbonden is en onze gezondheid samenhangt met zoveel meer dan ons lichaam. Heel inspirerend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij