Spring naar inhoud

Oogsten

Het is bijna 2020. Voor mij betekenen die laatste paar weken van het jaar dat het tijd is voor wat bezinning. Ik trek er een paar dagen voor uit om rustig het jaar te “oogsten”. Dat is een heel fijn en persoonlijk proces van terugkijken op het jaar, dankbaarheid laten groeien voor wat mooi en goed was en stilstaan bij de lessen die het jaar me heeft geleerd. Zo sta ik heel bewust stil bij het leven en vooral bij hoe ik wíl leven. En kan ik met dankbaarheid en een vastberaden positiviteit beginnen aan het nieuwe jaar. En ik kan mezelf niet beter in de stemming krijgen hiervoor dan in ee klein, knus cafeetje met een lekker drankje en een gebakje en een groot raam om dromerig door naar buiten te kijken en te mijmeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij