Spring naar inhoud

Oogsten

Het is bijna 2020. Voor mij betekenen die laatste paar weken van het jaar dat het tijd is voor wat bezinning. Ik trek er een paar dagen voor uit om rustig het jaar te “oogsten”. Dat is een heel fijn en persoonlijk proces van terugkijken op het jaar, dankbaarheid laten groeien voor wat mooi en goed was en stilstaan bij de lessen die het jaar me heeft geleerd. Zo sta ik heel bewust stil bij het leven en vooral bij hoe ik wíl leven. En kan ik met dankbaarheid en een vastberaden positiviteit beginnen aan het nieuwe jaar. En ik kan mezelf niet beter in de stemming krijgen hiervoor dan in ee klein, knus cafeetje met een lekker drankje en een gebakje en een groot raam om dromerig door naar buiten te kijken en te mijmeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij