Spring naar inhoud

Knuffelmaatje

Vijf maanden geleden kwam deze dame samen met haar grote broer bij ons wonen. Verlegen is ze nog steeds maar enkel nog bij vreemden. Bij ons ontpopt ze zich steeds meer tot enorme kroel poes. Slaap ik uit? Dan komt ze bij mijn voeten liggen en vraagt ze spinnend om een kroel zodra ze merkt dat ik wakker word. Zit ik aan tafel te ontbijten of te werken? Dan krult ze constant om mijn benen en kruipt ze vanaf de stoel naast me op schoot zodra het kan. Zoek ik haar op voor wat gekriebel? Dan laat ze zich direct op de grond zakken en draait ze zich genietend op haar rug voor een goede knuffelbeurt. Ik zou zeggen: zoveel klein geluk maakt dat ik Amira zie als groot geluk. Prrrrrrr! 🐈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij