Spring naar inhoud

Dordrecht, mi amoršŸ§”

Een lunchwandeling met mama door de ijskoude maar zonbelichte binnenstad van Dordrecht. Dit beeld heb ik al duizend keer gezien en toch slaat mijn hart een sprongetje over bij al die prachtige gevels en de Dordtse vlag zo trots wapperend bovenop de kerk. Dordrecht, mi amor, ik hou echt van je!!!

En dan ontdekte ik ook nog deze mooie quote, die me doet terugdenken aan al die tientallen goede, mooie en ontroerende herinneringen die ik heb in deze stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij