Spring naar inhoud

Oost west thuis best

Ons thuis wordt steeds meer een thuis. Stukje bij beetje toveren we elk hoekje om tot een plek waar je je fijn en veilig voelt. Ik ben enorm graag thuis, in onze knusse, warme plek vol planten, mooie kleuren en reisherinneringen. Met onze pas groen geverfde muur en een andere indeling, wordt ook onze slaapkamer nu een steeds knussere plek om te vertoeven. Ik kan niet wachten tot we ons geplande leeshoekje af hebben, met zo’n grote oorfautueil en een grote hennalamp, en een bijzettafeltje met een grote stapel inspirerende boektitels. Een plek om je even terug te trekken met een kop thee, een muziekje en een andere wereld in de vorm van letters en zinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij