Spring naar inhoud

Lieve stad

Zoals iedereen wel weet, is Dordrecht vanaf het water nog wel het allermooiste. Van dat gegeven kan ik jammer gonoeg niet al te vaak genieten, want ik heb geen boot, een rondje met de Dordtevaar doe je niet iedere week en met de waterbus zie je maar een klein stukje van de prachtige ‘skyline’ van onze stad. Ik was dan ook behoorlijk enthousiast toen ik begreep dat de jubileum-rondvaart met Sanders werk ook langs Dordrecht zou komen. En ik stond dan ook als een kwispelende hond op het bovendek van de Spido-boot toen we langs de Zwijndrechtse brug, de Grote Kerk en het Groothoofd voeren. Ik blijf verliefd op deze stad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij