Spring naar inhoud

Moments

Het leven gaat over de momenten waarop je geniet. Wacht niet op die momenten, maar creëer ze! Doe nieuwe dingen. Ga in op uitnodigingen (ook als je niet weet wat die vrijwilligersbedankdag precies inhoudt) en maak er een leuke dag van. Praat met mensen. Mensen die je kent, maar ook vreemden. In de lange rij van de kruitvat het weekend voor Sinterklaas, op het perron van die vertraagde trein. En probeer in elk moment het mooie te zien, zoals ik op deze blog doe. Zoals ik nu extra genoot van deze mooie quote op de verpakking van mijn theezakje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij