Spring naar inhoud

Thuis

Dit plaatje kun je vinden in mijn ouderlijk huis. De silhouet van mijn kindertijd naat die van mijn broer, grenzend aan het raam van mijn slaapkamer van waaruit ik uren naar de blauwe lucht vol langs drijvende wolken en vliegende vogels keek. En gelukkig was. Beneden de geluiden van klinkende vaat in de gootsteen, oma die de piano afstofte of gedempte stemmen van het bezoek van mijn ouders. Het zijn fijne herinneringen, die ik koester. En steeds als ik even langsga en dit beeld zie, glimlach ik. Ik wil er echt niet meer wonen, ben dolblij met mijn eigen burgerlijke flatje met katten en man. Maar toch: het blijft thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij