Spring naar inhoud

Gratis wijsheid

Het is eigenlijk heel bijzonder: iemand plakt een willekeurige quote op een willekeurige ruit van zijn huis. Waarom die persoon deze tekst koos, besloot het papiertje cirkelvormig te knippen of precies op die plek op de ruit te plakken zal ik nooit weten. Maar ik vind het toch bijzonder dat op die manier een stukje bezinning wordt aangeboden voor wie met aandacht door de straat loopt. Want voor ons allemaal is het wel eens goed om te realiseren dat we elkaars natuurlijke omgeving zijn. Dat we elkaar nodig hebben, worden wie we zijn dankzij de mensen om ons heen. Dus wie er ook achter deze ruit woont, bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij