Spring naar inhoud

Herfst, niet opgeven

Misschien ligt het aan mij, maar naar mijn idee is het dit jaar langer herfstig dan de jaren hiervoor. Zondag is het alweer december en nog baad je in een zee van prachtige warme herfstkleuren wanneer je een rondje door het park maakt. Het fleurt me op, het maakt me dankbaar. Hopelijk redden de prachtige kleuren het tot de kerst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij