Spring naar inhoud

Herfst, niet opgeven

Misschien ligt het aan mij, maar naar mijn idee is het dit jaar langer herfstig dan de jaren hiervoor. Zondag is het alweer december en nog baad je in een zee van prachtige warme herfstkleuren wanneer je een rondje door het park maakt. Het fleurt me op, het maakt me dankbaar. Hopelijk redden de prachtige kleuren het tot de kerst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij