Spring naar inhoud

Gouden penseelstreken

Aan het einde van de middag besluit ik wandelend naar de sportschool te gaan in plaats van op de fiets. Zo ben ik wat langer buiten en heb ik meteen een uitgebreide warm-up. Halverwege kijk ik achterom en word ik getrakteerd op een prachtige zonsondergang. De lucht staat in brand, met prachtige penseelstreken in goud, roze en grijsblauw. De door bomen omzoomde paden in het park wat voor me ligt, worden door nog een weergaloze kleurschakering getooid. Het is bijna december, maar de bomen tellen rood, oker, terracotta, bruin en zelfs hier en daar nog groen. Ik voel me gezegend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij