Spring naar inhoud

Opgefleurd

Maandagochtend mocht ik gratis een tafelboeketje meenemen bij de supermarkt. Ik had geluk met dit prachtige bosje, precies de juiste grootte om onze eettafel op te fleuren zonder in de weg te staan. Vanochtend stonden ze goed te shinen, met de zon vol erop. De roze bloemen lijken wel licht te geven, echt prachtig. Super fijn cadeau (en eigenlijk toch bizar dat ze dat weg doen omdat het niet meer vers is, als het uiteindelijk zonder problemen nog 4 dagen staat!)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij