Spring naar inhoud

Dordt o’clock

Ik hou van deze stad. De mooie oude binnenstad waar je aan de drukte van alledag kunt ontsnappen, steeds weer nieuwe details ontdekt en rustig wordt van de nabije rivier. Zo nu en dan rijd ik in mijn pauze naar een plekje om mijn fiets te parkeren en wandel ik in dertig minuten het hele oude centrum door. Mijn camera bij de hand en mijn ogen wijd open. Vol energie en blijheid kom ik dan weer terug op werk en kan er weer een middag tegenaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij