Spring naar inhoud

Like diamonds

In zo’n drie graden Celsius maak ik, compleet ingepakt, mijn ochtendwandeling. De kou bijt in mijn wangen, mijn adem maakt wolkjes in de lucht. Verwonderd en blij als een kind kijk ik naar de planten in de perken: elk blaadje is bedekt met rijp, alsof het is afgezet met kleine glimmende diamantjes, glinsterend in de ochtendzon. Ineens hou ik weer van de kou en ondanks mijn verkleurde handen en voeten sta ik regelmatig stil om een fotootje te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij