Spring naar inhoud

Werkplezier

Ik geniet erg van de combinatie van geven en nemen op werk: tussen de gesprekken door waarin ik liefde en een luisterend oor geef, pak ik mijn momentjes om inspiratie op te doen en op te laden op werk met goede boeken, zoals het geweldige ‘Boek van Vreugde’ van de Dalai Lama en Desmond Tutu, en een lekkere kop thee (in een mooie mok). En met zo’n blij fotootje als boekenlegger erbij… 🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij