Spring naar inhoud

Troost-eten

Heel soms heb ik zo’n dag waarop het even niet lukt. Genieten, het mooie zien in kleine dingen. Dan heb ik achter elkaar patiënten die het zwaar hebben, zitten alle stoplichten tegen, regent het precies keihard als ik pauze heb, voel ik me gewoon te moe. Achja, die dagen horen er ook bij. Ik probeer me er niet al te veel van aan te trekken. En gelukkig is er dan altijd nog dat ene grote kleine geluk (succes gegarandeerd): Hamkas. (dit is geen reclame)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij