Spring naar inhoud

Troost-eten

Heel soms heb ik zo’n dag waarop het even niet lukt. Genieten, het mooie zien in kleine dingen. Dan heb ik achter elkaar patiënten die het zwaar hebben, zitten alle stoplichten tegen, regent het precies keihard als ik pauze heb, voel ik me gewoon te moe. Achja, die dagen horen er ook bij. Ik probeer me er niet al te veel van aan te trekken. En gelukkig is er dan altijd nog dat ene grote kleine geluk (succes gegarandeerd): Hamkas. (dit is geen reclame)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij