Spring naar inhoud

Omring je met mooi

Ik word blij van mijn huis. De mooie planten en de gele muur in de woonkamer. De lange planken voor potten voorraad in de keuken. De gang met mooie pentekeningen uit Thailand. En vooral het toilet, vol reisfoto’s, fotoboeken van diezelfde reis en inspirerende leesboeken. Ik word gelukkiger als ik mezelf bewust omring met mooie dingen. Daarom heeft sinds gisteren ook mijn favoriete verzameling weer een plekje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij