Spring naar inhoud

In geuren en kleuren

Ik kan in geuren en kleuren elke dag mijn verhaaltjes en foto’s delen op deze blog, want iedere dag staat bol van dingen waarin ik klein geluk ervaar. Neem het versgemaaide gras, wat zo heerlijk ruikt. Doordat het nog vochtig is van de dauw en er een schuine zonnestraal door de gele herfstbladeren op schijnt ziet het er ook nog eens prachtig uit. Een paar stappen verderop een herfstblad met een kleurverloop van dieprood naar warm oranje met heldergele nerven die mijn adem even doet stokken van bewondering. En op een mooi plekje in het park voel ik eventjes enkel de warmte van de zon ondanks de snijdende kou en gure wind vandaag. En dan is dat enkel het kleine geluk van tijdens mijn wandeling in de pauze op werk. Want de foto die het uiteindelijk tot deze blog redt, is deze prachtige zonsondergang op de terugweg naar huis. Wat een geluk he, al dat kleine geluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere volgers

Lees meer van mij