Spring naar inhoud

Ik hou van kleur

Ik hou van kleur. Ik draag (niet altijd) kleurrijke kleding, kleed mijn huis graag aan met mooie kleurtjes. En als ik dan weer eens een keer nieuwe verf mag uitzoeken voor op een muur, vind ik dat eigenlijk heel erg moeilijk. Want ik vind bijna alle kleuren zo prachtig. En elke kleur heeft zijn eigen karakter, geeft zijn eigen sfeer. Allemaal even mooi en uniek. Het liefst zou ik zoveel muren hebben als dat er kleuren zijn, maar dat zou wel een beetje druk worden. En dus geniet ik maar van de kleurstalen in de bouwmarkt, waar ik me mag laven aan alle kleuren bijeen, en neem ik uiteindelijk één kleur mee naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij