Spring naar inhoud

Vol bewondering

Ik hou ervan om te fotograferen in voor mij onbekende of nieuwe steden. Mooie oude huizen, inspirerende details maar ook genoeg mensen om me over te verwonderen. Er is zoveel moois wat ik dan op camera zou kunnen vangen. Maar een paar dingen daarvan komen uiteindelijk echt op mijn camera terecht. Zoals dit plaatje. Twee toeristen vol bewondering. En ik? Ik bewonder hen en wat zij bekijken en heb dubbel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 44 andere abonnees

Lees meer van mij