Spring naar inhoud

Vol bewondering

Ik hou ervan om te fotograferen in voor mij onbekende of nieuwe steden. Mooie oude huizen, inspirerende details maar ook genoeg mensen om me over te verwonderen. Er is zoveel moois wat ik dan op camera zou kunnen vangen. Maar een paar dingen daarvan komen uiteindelijk echt op mijn camera terecht. Zoals dit plaatje. Twee toeristen vol bewondering. En ik? Ik bewonder hen en wat zij bekijken en heb dubbel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Over mij

Ik ben Marijke en op deze blog vind je al mijn creatieve uitingen. Ik raak gepassioneerd van de kleine elementen van schoonheid en humor die in elke dag te vinden zijn. Mijn verwondering over de wereld uit ik in verschillende creatieve projecten. Ik schrijf, redigeer, zing en maak muziek, fotografeer, illustreer en maak enveloppen en met de hand ingebonden boeken.

Lees meer over mij!

Vul hier je emailadres in om deze blog te volgen en notificaties van nieuwe berichten te ontvangen per mail.

Voeg je bij 43 andere abonnees

Lees meer van mij